Παπαποστόλου Απόστολος - Νευρολόγος

Βιογραφικό σημείωμα Δρ. Παπαποστόλου Απόστολου

Νευρολόγος - Δρ. Παπαποστόλου Απόστολος

Είμαι Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχω αποκτήσει την ειδικότητα της Νευρολογίας, στην Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών (Αιγινήτειο Νοσοκομείο).

Είμαι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Άριστα» και εκπόνησα την Διδακτορική μου διατριβή, με θέμα: «Γενετικοί παράγοντες στην παθογένεση των Αγγειακών Εγκεφαλικών Επεισοδίων»

Επίσης, έχω μετεκπαιδευθεί στο Εργαστήριο Ηλεκτροφυσιολογίας του Πανεπιστήμιου της Ουψάλας (Σουηδία) στην Ηλεκτρονευρογραφία - Ηλεκτρομυογραφία και είμαι κάτοχος Διπλώματος, μετά από επιτυχείς εξετάσεις.

Επιπλέον, είμαι κάτοχος Διπλώματος Βιοιατρικού Βελονισμού - Ηλεκτροβελονισμού - Ωτοβελονισμού, μετά από διετή εκπαίδευση και μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Βελονισμού. Είναι γνωστό ότι ο Βελονισμός έχει - συμπληρωματικά - επιτυχή εφαρμογή σε αρκετές ασθένειες, ιδιαίτερα δε στην αντιμετώπιση του πόνου, σε διάφορες καταστάσεις όπως: αυχεναλγίες, οσφυαλγίες, νευραλγίες και ημικρανίες.

Είμαι Συνεργάτης της Νευρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου METROPOLITAN. Διατηρώ Ιδιωτικό Ιατρείο στο κέντρο στον Πειραιά.